Over Ons

Wie zijn wij? Wij zijn Coby Ebbers, Eddy Ebbers, Dianne de Pee, Annette Hendriksen en Henry Hendriksen en wij stellen ons verder aan je voor:

Coby.jpg

Coby Ebbers

Mijn naam is Coby, ben getrouwd met Eddy, moeder en oma van onze (klein) kinderen, mensenmens en christen. Ik hou van verbinding, ontmoeting en omzien en ik wandel graag met onze hond. Het zou leuk zijn om je tegen te komen in onze wijk!

Eddy

Eddy Ebbers

Mijn naam is Eddy Ebbers. Ik ben getrouwd met Coby, vader en opa. Ik maak makkelijk contact met mensen en ben daarin altijd op zoek naar de verbinding. Daarnaast heb ik een zwak voor mensen die het minder makkelijk hebben en hoop ik er voor hen te kunnen zijn. 

Dianne

Dianne de Pee

Hoi, ik ben Dianne de Pee. Omdat ik een meedenker en meedoener ben probeer ik hiermee de andere pioniers te helpen zodat we samen voor u/jou iets kunnen betekenen.
Annette.jpg

Annette Hendriksen

Hoi, ik ben Annette. Getrouwd, moeder, oma en christen. Ik word blij van verbinding tussen mensen en wil me graag inzetten voor de bloei van de buurt.
Henry.jpg

Henry Hendriksen

Ik ben Henry Hendriksen. Ik vind het gaaf om mensen te ontmoeten, practisch hulp te bieden en ben bijna altijd in voor een goed gesprek.
cafe.jpg

In de wijk

Stichting van Harte, pioniersplek Doetinchem-Noord is 1 van de 150 pioniersplekken van de PKN in Nederland. Van Harte wil aanwezig zijn in de wijk onder de thema’s Samen, Helpen en Geloven. Zie Aanbod.

Pioniersplek

De pioniersplek heeft haar activiteiten ondergebracht in 2 stichtingen. De pioniersplek ‘van Harte’ is verbonden aan de Hofkerk, wijkgemeente van de Protestantse gemeente te Doetinchem. Klik hier voor de website van de Hofkerk te Doetinchem.

burendag
handen_hart

Liefde

We willen u als wijkbewoner ontmoeten vanuit het vertrouwen dat God ons liefheeft en het beste met ons voor heeft. Daarbij is Jezus Christus onze bron en voorbeeld.

Blijf op de hoogte

Wilt u mee doen? Hier onder kunt u zich opgeven voor de van Harte mail die we regelmatig sturen en waarmee we u informeren over onze activiteiten.