Over Ons

Wie zijn wij? Wij zijn Coby Ebbers, Henry Hendriksen en Dianne de Pee en wij stellen ons verder aan je voor:

Coby.jpg

Coby Ebbers

Mijn naam is Coby, ben getrouwd met Eddy, moeder en oma van onze (klein) kinderen, mensenmens en christen. Ik hou van verbinding, ontmoeting en omzien en ik wandel graag met onze hond. Het zou leuk zijn om je tegen te komen in onze wijk!

Henry.jpg

Henry Hendriksen

Ik ben Henry Hendriksen. Ik vind het gaaf om mensen te ontmoeten, practisch hulp te bieden en ben bijna altijd in voor een goed gesprek.
Dianne

Dianne de Pee

Hoi, ik ben Dianne de Pee. Omdat ik een meedenker en meedoener ben probeer ik hiermee de andere pioniers te helpen zodat we samen voor u/jou iets kunnen betekenen.

Ons beleidsplan

In ons beleidsplan staat meer beschreven over de structuur van de pioniersplek. U vindt er meer informatie met betrekking tot team, doelgroep en activiteit.
cafe.jpg

In de wijk

Stichting van Harte, pioniersplek Doetinchem-Noord is 1 van de 150 pioniersplekken van de PKN in Nederland. Van Harte wil aanwezig zijn in de wijk onder de thema’s Samen, Helpen en Geloven. Zie Aanbod.

Pioniersplek

De pioniersplek heeft haar activiteiten ondergebracht in 2 stichtingen. De pioniersplek ‘van Harte’ is verbonden aan de Hofkerk, wijkgemeente van de Protestantse gemeente te Doetinchem. Klik hier voor de website van de Hofkerk te Doetinchem.
burendag
handen_hart

Liefde

We willen u als wijkbewoner ontmoeten vanuit het vertrouwen dat God ons liefheeft en het beste met ons voor heeft. Daarbij is Jezus Christus onze bron en voorbeeld.

Blijf op de hoogte

Wilt u mee doen? Hier onder kunt u zich opgeven voor de van Harte mail die we regelmatig sturen en waarmee we u informeren over onze activiteiten.